Woongemeenschap

Ruim huis delen met één andere persoon

Geplaatst op  

18/11/2023

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
Kessel-Lo
Bedrag
€710 all in (2p) of 473 all in (3p)

Beschrijving

Kamer vrij in ruime, gezellige en goed onderhouden woning in de Stijn Streuvelslaan - niet voor niets één van de ‘stille straatjes’ van Kessel-Lo genoemd. De woning telt naast het leefgedeelte maar liefst drie slaapkamers, een bureaukamer, een grote veranda en tot slot een fijne stadstuin. Mits bewonerskaart vind je voor de auto gemakkelijk een plaatsje voor de deur en ook de fietsen kunnen veilig binnen gestald worden. Het station bevindt zich op wandelafstand.

Momenteel telt het huis 2 bewoners: Yasmine (41j) en Heidi (41j). Yasmine vertrekt op 1 maart 2024. We kiezen ervoor om nu al naar een nieuwe bewoner op zoek te gaan, waardoor we voorlopig nog even met zijn drieën zullen wonen.

De huurprijs met 2 bedraagt per persoon 610 euro + kosten (100 euro), met 3 personen betaalt ieder 406 euro + kosten (67 euro).

We hebben allebei ruime ervaring met co-housen. Soms koken we voor elkaar of maken samen muziek, heerlijk na een lange werkdag. Dan weer gaan er dagen voorbij waarin we opgaan in onze eigen activiteiten en dat is ook prima.

We wonen momenteel met twee en ervaren hoe fijn het is om veel rust en ruimte te hebben. Dit komt natuurlijk met een meerprijs. Om deze toch enigszins te beperken, verhuren we de derde slaapkamer soms voor kortverblijf. Deze formule kan verdergezet worden na het vertrek van Yasmine.

Wil jij graag eens langskomen voor een bezoek? Of heb je nog vragen? Stuur een mail naar samenhuizenstreuvelslaan@gmail.com.

Tot gauw!

contact

samenhuizenstreuvelslaan@gmail.com