Woongemeenschap zoekt bewoner

Ruime kamer te Heverlee vanaf Juni

Geplaatst op  

17/03/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Vlaams Brabant
Gemeente of Stad
heverlee
Bedrag
€450

Beschrijving

Dag Iedereen

 

Ik verlaat binnenkort het Leuvense grondgebied en zoek iemand die mijn plek kan innemen. Dit vanaf Juni, maar vroeger kan ook besproken worden.

 

 

Waar?

Het huis is gelegen te Heverlee in een vrij rustige buurt vlak aan de treinsporen, maar daar heb je geen last van op de slaapkamer/woonkamer. Het centrum is op een dikke 20 minuten stappen of minder dan 10 minuten fietsen.

Op minder dan 2 minuten stappen heb je het Abdij van Park en een bushalte. Verder is de Sportoase zeer dichtbij en hebben we een bakker in de buurt.

 

Het huis:

Op het gelijkvloers is er de berging met een wasmachine, extra diepvries en daar is ook de toegang tot onze tuin. De garage vooraan wordt gebruikt voor extra berging en fietsen.

Op de eerste verdieping is er de woonkamer/eetkamer. De keuken heeft een vaatwas en onze badkamer is nog vrij recent volledig vernieuwd.

De kamer die vrijkomt begeeft zich op de bovenste verdieping en is zeer ruim zoals je op de foto’s kan zien en beschikt al over een grote kleerkast. Je kan daar zonder problemen een dubbelbed , bureau en zelfs tweezit kwijt.

 

Met wie woon je ?

Je woon samen met Caroline (28) en Krista (42). Zij werken beide voltijds en genieten ‘s avonds wel eens van een serietje of film en als we allemaal thuis zijn eten we soms samen. Maar ieder kan perfect zijn eigen ding doen.

 

Wie zoeken we?

Een rustige persoon die werkt en iets langdurigs zoekt.

Huisdieren zijn helaas niet toegelaten.

 

Kostprijs:

450 euro all in. Daar zit het volgende in: Telenet ongelimiteerd (geen kabel-tv aanwezig), vuilniszakken, EGW (dit gaat herberekend worden en dus helaas stijgen mits de nieuwe energieprijzen), kuisproducten, wc papier en de kuisvrouw die om de twee weken komt.

 

Meer foto's kunnen gemaild worden (kan ze niet uploaden)

contact

tobias.verstrepen@hotmail.com