Woongemeenschap zoekt bewoner

Ruime zonnige kamer in groot herenhuis op ‘t Zuid!

Geplaatst op  

15/08/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Antwerpen
Bedrag

Beschrijving

Ruime zonnige kamer komt vrij in ons groot herenhuis op ‘t Zuid!

 

Na 5 jaar lief en leed gedeeld te hebben in the Admiraal Mansion is het tijd voor een volgend hoofdstuk.

 

Vanaf 1 oktober komt een ruime kamer vrij met eigen badkamer in een super leuk herenhuis MET tuintje. Het huis is gelegen in de Admiraal de Boisotstraat. Een rustige straat aan de zijkant van Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten.
Het huis heeft een ruime living, 2 eetplaatsen een volledig uitgeruste keuken met frigo, oven, vaatwasser. Er is ook een grote kelder waar de wasmachine en vriezer staan. Verder dient de kelder als berging, geen zorgen dus over verhuisdozen die je anders niet kwijt zou kunnen ;) De troef van het huis is het tuintje waar je in het voorjaar en in zomer zeker een paar uur heerlijk van het zonnetje kan genieten.

 

De kamer is ongeveer 17m2 met zuidgerichte ramen, hoog plafond en extra bergkast. Daarnaast heeft de kamer een eigen fleurige badkamer met bad + douche, dubbele lavabo, toilet en bergkasten. De grote kleerkast kan overgenomen worden. Andere meubels kunnen eventueel besproken worden.

 

Met wie ga je samenwonen?
Minte (25) een stedenbouwkundige architect die instaat voor de ontwikkeling van publieke ruimte in stad Antwerpen. Een positieve brok energie die houd van gezellig samenzijn, board games, hiken en chillen op de kaai 😎

 

Angela (26) een sportieve boardchick die werkt als L.O. leerkracht en personal trainer. Ze start de dag steevast met morning yoga en goede thee. 

Naast het surfen en snowboarden domineert ze de dansvloer met haar Hiphop en Afro moves 🎶


Wout (24) een drukbezette Kortrijkenaar die werkt in Corporate finance in Antwerpen en Amsterdam. In het weekend zet hij de keuken op zijn kop en tovert hij restaurantwaardige maaltijden op tafel 👨‍🍳

 

Wie zoeken wij? Een werkende man/vrouw tussen de 24 en 35 die het leuk vindt om af en toe iets samen te doen met de huisgenoten, maar daarnaast ook graag zijn eigen ding doet.

 

De huur bedraagt 466,95 euro/maand + bijkomend elektriciteit + gas, internet, water en brandverzekering. ± €600 in totaal.

 

Zie je jezelf hier wonen? Stuur een mailtje naar admiraaldb26@gmail.com en stel jezelf kort voor zodat we meer over je te weten komen. Als we een match zien nodigen we je uit op zondag 21/08 voor een rondleiding en een kennismaking.
Laat bij de voorstelling alvast weten welk tijdstip het beste zou passen voor jou. Lukt zondag 21/08 niet stel dan een moment ‘s avonds voor in de week van 22/08.
Hopelijk tot snel!

 

contact