Woongemeenschap zoekt bewoner

Samenhuizen Wommelgem

Geplaatst op  

08/01/2023

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Wommelgem
Bedrag
€385

Beschrijving

Over het huis:

Beneden is er een living met houtkachel, eetkamer en open keuken.  Achteraan kijk je uit op het tuintje met terras en berging. Er is beneden een apart WC, een douche, een berging/wasruimte en grote garage.  Boven is er een badkamer met lavabo, ligbad en WC.  Daarnaast zijn er twee slaapkamers en een bureauruimte (nu de muziekkamer met piano.)  De kamer is ongeveer 10m2 groot.  Op zolder is er bergruimte met ingemaakte kasten en een logeerbed.  Er is CV, een wasmachine, diepvriezer, koelkast, afwasmachine, combi-oventje en keukengerei.  Ik heb niet zo veel meubels, dus breng gerust wat meubilair mee ;-)

Het huis is rustig gelegen in het centrum van Wommelgem.  (Tegenover een school: met mooi uitzicht op kastanjebomen).  Op een boogscheut van Antwerpen.  (Bushalte naar Berchem station om de hoek)

 

Over mezelf:

Ik ben Els, 39 jaar.  Ik ben een rustige en stille aanwezigheid in huis.  Ik hou van diepgang, psychologie en filosofie, verbindende communicatie, natuur, dans, zang en theater.  Ik doe graag acroyoga, contactimpro, lichaamswerk, stembevrijding en ben af en toe clown.  Ik hou van plantjes, bomen, van wandelen en fietsen. Ik zing Frans Chanson en maak en speel (kinder)voorstellingen. Ondertussen huis ik tien jaar samen.  Eerst in de stad.  Daarna ben ik gaan samenhuizen in het groen.  De rust en de natuur gaan opzoeken, de gezondere lucht.  Ik eet vegetarisch (soms nog vis), vaak biologisch.  Ik leef graag zoveel mogelijk in harmonie met de natuur.  (Zonder auto, met elektrische scooter).  Vrijheid en onafhankelijkheid zijn belangrijk voor mij.  Gezelschap is fijn, maar ik kan er ook van genieten alleen thuis te zijn.  

 

Ik zoek:

 

Warme en liefdevolle mensen bij wie ik me op mijn gemak voel.

Iemand die mee dit samenhuizen-avontuur wil aangaan en er samen iets mooi van wil maken.

Niet bang is van de één op één constellatie in een huis zonder TV (tenzij op je kamer)

Overdag aan het werk is en een eigen leven heeft

Niet roker is

Liever geen huisdieren meebrengt

Voor oktober kan intrekken (Periode is flexibel: verhuis mogelijk in de periode vanaf april tot oktober.)

Minimum een jaar wil blijven

Vegetariër of vegan zijn is een plus, groene vingers hebben en/of ecologisch ingesteld zijn ook.

Kun je je hierin vinden of spreekt samenhuizen met iemand als ik in Wommelgem je aan? Neem dan zeker contact met me op.

Dankjewel en wie weet tot binnenkort!

contact