Woongemeenschap zoekt bewoner

Spread your Wings: in Vliegenstraat zoekt men nieuwe co-housers

Geplaatst op  

01/06/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Antwerpen
Bedrag
€430/450

Beschrijving

Twee kamers vrij vanaf half juni (ten laatste in te trekken 1 juli) in de levendige buurt van de seefhoek! Vlak in de buurt de hoofdbibliotheek, centraal-station, Park-Spoor-Noord met sportmogelijkheden en zomerbar, winkels met delicatessen uit de hele wereld, warme bakkers, etc. Het huis telt drie kamers waarvan  Andrea (29j) op het eerste woont. Ze werkte in de culturele sector en start binnenkort een nieuwe werkuitdaging. Ze doet aan tapdansen, naaien, repeteren en optreden met de bende van 't Akkoord en Majoretski. Andere hobby's zijn lezen, nieuwe hobby's leren, naar het park/museum gaan, een rommelmarktje meepikken en sinds kort ook vrijwilligen in De Roma. Het huis is ook een beetje een refuge voor groen, plantjes welkom! 

Wie ben jij? Iemand die bewust kiest voor de huiselijke sfeer van het co-housen (en niet zozeer voor de financiële kant) en een steentje weet bij te dragen in het huishouden, met een zekere mate van milieubewustzijn en al eens graag samen tafelt. Ben je sociaal van nature en helemaal overtuigd van deze samenhuis-vorm? Stuur dan een mailtje waarin je je bondig voorstelt. 

GELIJKVLOERS herbergt: - hal met beperkte ruimte voor het stallen van fiets - grote living (twee zithoeken) - ruime keuken - tuin
TUSSENVERDIEP 1: - mezzanine: vrije gemeenschappelijk ruimte voor creativiteit en ontspanning
1STE VERDIEP: - badkamer met ruime douche, ligbad, toilet en 2 lavabo’s + kamer Andrea
TUSSENVERDIEP 2: - wasruimte met wasmachine en wasdraad
HOOGSTE VERDIEP: - kleine slaapkamer (12m2) met CV, parket en met groot raam dat leidt naar gemeenschappelijk dakterras OF de grote kamer (16m2) aan de zonnige zijde met lavabo, CV en parketvloer. 

Kamer huurprijs (kleine €430/maand; grote €450/maand) + maandelijks voorschot (elektriciteit, gas en water: te herzien, momenteel 85€pp) + brandverzekering (€85 per jaar). Onkosten van gemeenschappelijk goed zoals wasmiddel, toiletpapier, afvalzakken,...worden onder elkaar verrekend

contact