Woongemeenschap zoekt bewoner

Wij zoeken een zevende huisgenoot!

Geplaatst op  

20/02/2023

Huur of koop:
te huur
Regio
Oost Vlaanderen
Gemeente of Stad
Gent
Bedrag
€382,07 huur +120 EWTkosten

Beschrijving

Interesse na het lezen? Stuur ons een bericht via dit formulier én laat ons weten wie je bent en wat je zoekt! 

Soms is de lokroep van het groen te groot… Zo blijkt voor onze liefste groene wildebras: Pieter. De loslating in het wild is gepland rond half april, dus dan komt er een plek vrij in onze urban jungle. We zoeken een nieuwe huisgenoot Vanaf 19 april 2023 voor ons deelhuis vlakbij het Sint-Pietersstation. 

Huisgewijs vind je daar: een ruime woonkamer die al eens dienst doet als cinema of yogastudio, een tweede woonkamer om in te werken/dansen/knutselen, een keuken met geschiedenis maar ook een gloednieuwe oven, geen muizen, twee badkamers, een levendige koer, en een zonnige bank voor de deur in een rustige straat met verschillende parken om de hoek. Natuurlijk is er ook een eigen kamer, redelijk vers geschilderd en 17.60m2 groot.

We verwelkomen graag iemand die bewust voor huisdelen kiest, lief is, humor, properheid, en duurzaamheid kan waarderen, een zwak heeft voor directe en open communicatie, en graag een huis vindt om een thuis van te maken. 

Met wie je zult wonen en leven, vraag je?

Iemand die veel leest, door de stad wandelt, bij wooncoop werkt en samenhuizen van binnen en buiten kent (Chiara, 30), iemand die kunstige dingen maakt, zowel in de keuken als in zijn atelier (Daniël, 26), iemand met een analytisch hoofd (business analyst) op weekdagen en een busjeskampeer-geest tijdens de weekends (Lies, 38), iemand die liefdevol zielen knijpt en daarnaast zielsgraag beweegt en danst en speelt (Kim, 25), iemand die zorgzaam is, mensen verbindt en strijdt voor rechtvaardigheid (Kaatje, 31), iemand die stiekem knuffels een ding heeft gemaakt in huis, al kokend zingt en regelmatig op retraite trekt richting lokale boek-, film- en/of drankgelegenheden (Katinka, 30), en binnenkort misschien een poes. 

We verzamelen regelmatig (spontaan) rond een pot eten (veggie), of voor een film, concert, expo, of theaterstuk. Soms lezen we een boek in gedeelde stilte, soms slepen we elkaar mee op een wandeling of een dans tot in de vroege uurtjes. Niets hoeft, alles is mogelijk. 

Klinkt dat fijn? Fijn! 

Stuur ons een bericht via dit formulier én laat ons weten wie je bent en wat je zoekt! 

Praktisch:

  • Prijs: € 382.07 huur per maand + €120 voorschot EWT (jaarlijkse verrekening)
  • Beschikbaar vanaf 19 april 2023. 
  • Iedereen op de huurovereenkomst is gelijkwaardig huurder. Geen gekke onderhuurconstructies! 
  • Je engageert je voor minimaal één jaar. Opzegtermijn is drie maand. 

contact


https://samenhuizen.be/nl/nieuws/samenhuizer-van-de-maand-i-chiara-nicque