Woongemeenschap zoekt bewoner

Wil jij deel uitmaken van de unieke 'Bezenhof Community' in het landelijke Frankrijk?

Geplaatst op  

03/02/2022

Huur of koop:
te huur
Regio
Buitenland
Gemeente of Stad
Goulles
Bedrag
€Bezenhof Community: zie tarieven website - langer verblijf: overeen te komen.

Beschrijving

We vormen een unieke gemeenschap op basis van co-creatie en community werk tot max eind juni ‘22. Met telkens de keuze om kort of lang(er) te blijven. We kunnen starten met een gemeenschap van max 8 mensen (ons beiden incluis). Momenteel is er 1 huis ter beschikking voor max 3 koppels/duo’s of 3 individuen. Langzaamaan, naar gelang de verbouwingswerken vorderen en er extra kamers beschikbaar zijn, kunnen we uitbreiden naar een grotere groep van max 12 bewuste, gelijkgestemde mensen. Je bent welkom om te landen in het rustige landelijke Bezenhof Herbronning in de Corrèze, Frankrijk. Een veilige plek waar je tot rust kan komen en je laven aan de warmte van een bewuste community. Met aandacht voor jezelf, elkaar, de natuur, de aarde...
 

Er is ook een mogelijkheid om hier langere periode met ons te komen leven...

En mee te helpen met al onze bezigheden en activiteiten op het Bezenhof. In ruil voor jouw vrijwillige inzet voorzien wij scherpe huurprijzen. Tijdens de weken dat er retraites doorgaan hoef je geen huur te betalen indien je minstens 4u/dag meewerkt met zowel praktische als inhoudelijke zaken, wens je minder te doen dan bespreken we samen een huurprijs.
 

 • Kan je je voor min. enkele maanden vrij maken of ben je reeds met pensioen?
   
 • Heb je nood aan een sabbatical en wil je graag voor enkele maanden in de rust en stilte verblijven, gecombineerd met eventueel tuinwerk, meehelpen met voorbereiden van of meehelpen tijdens retraites? 
   
 • Hou je er van om mensen met veel warmte te ontvangen, het huis gezellig en netjes te houden, te tuinieren enz.?
  Of heb je nog een andere passie die je graag hier in het herbronningsproject wenst te delen?
   
 • Of misschien ben je docent - coach - therapeut... en wil je hier graag tijdens de lente- en zomermaanden een centje bijverdienen? Hou er rekening mee dat dit voor max enkele weken mogelijk is op een jaar. Tijdens de winterperiode
  -van november tem februari- worden hier sowieso geen activiteiten gepland. Het kan ook alleen voor activiteiten die in lijn zijn met of een aanvulling op onze herbronningsactiviteiten (zoals yoga & dans, massages, ayurveda, coaching, artistieke activiteiten,...)

  Wil je liever afwisselend hier en in België - of waar dan ook- wonen, ook dat kan. We voorzien flexibele huurmogelijkheden!

Meer info op onze website of via mail.

contact


https://www.hetbezenhofherbronning.eu/