Woongemeenschap

ZWRTZSTRSVST zoekt nieuwe roomie!

Geplaatst op  

06/02/2024

Huur of koop:
te huur
Regio
Antwerpen
Gemeente of Stad
Mechelen
Bedrag
€370

Beschrijving

ZWRTZSTRSVST zoekt nieuwe roomie! Afbeelding verwijderd.

Wij zijn Tom(29), Julie(28), Laura(25), Vincent (24) en Kato (28) en samen vormen wij team ZWRTZSTRSVST.Afbeelding verwijderd. Omdat Kato verhuist, komt er vanaf 17 maart een kamer 16m² vrij in ons gezellig rijhuis aan de historische Mechelse vesten. De Grote Markt en station Nekkerspoel liggen op wandelafstand (5 min).

Ons huis werd 8 jaar geleden volledig gerenoveerd met co-housing in gedachten. Zo hebben we een volledig uitgeruste keuken met wasmachine, droogkast en vaatwasmachine, 3 badkamers voor 4 slaapkamers en een gezellige stadskoer. Er is ook voldoende plaats om fietsen te stallen.

We zijn op zoek naar een sociale, werkende twintiger die zelf ook graag eens een activiteit organiseert. We vinden het super om samen een terrasje te doen, op uitstap te gaan, een gezellige spelletjesavond etc. We hebben een voorkeur voor een niet-roker en iemand die de kamer voor een langere periode wil huren.

De huurprijs bedraagt €370 per maand, inclusief vaste kosten zoals internet, water, elektriciteit, verzekeringen, poetsvrouw om de 2 weken, vuilzakken, wasmiddel, etc.

Afbeelding verwijderd. Word jij onze nieuwe roomie? Stuur dan snel een mailtje naar zwartzustersvest39@outlook.com. Hopelijk tot snel!

contact

zwartzustersvest39@outlook.com