Oak Tree Projects - Info sessie projecten regio Leuven

donderdag, 4 oktober, 2018 - 19:00

Oak Tree Projects bouwt actief aan een betaalbare en inclusieve samenleving voor (jong)volwassenen met een ondersteuningsnood.

Hiervoor bouwen wij samen met de bewoners, familieleden en sympathisanten Oak Tree huizen, telkens in cohousing projecten, waar vijf personen begeleid zelfstandig kunnen wonen.

 

Infosessie regio Leuven

We geven uitgebreid uitleg over onze dienstverlening en onze projecten in de ruime regio rond Leuven (Kortenberg en Bierbeek) en maken tijd om individuele vragen te beantwoorden.

Inschrijven

Op voorhand inschrijven is nodig om je toegang tot het gebouw te geven. Stuur een mailtje naar info@oaktreeprojects.be(link stuurt een e-mai met vermelding van de namen van alle deelnemers.

Praktische info

De infosessie gaat door in de lokalen van Startit @ KBC(link stuurt een e-mail), in het grote KBC-gebouw, Prof. R. Van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven. Kom binnen door de draaideur en wacht even aan het onthaal. We komen je daar ophalen.

LET OP : dit is in het hoofdgebouw van KBC, voorbij het Stadskantoor, en dus NIET het KBC kantoorgebouw vlak naast het station.

 

Afbeelding: 
Mailadres: 
info@oaktreeprojects.be