Oak Tree Projects - infosessie regio Leuven

woensdag, 12 juni, 2019 - 19:00

Ben je op zoek naar een plek waar je begeleid zelfstandig kan wonen? Wil je graag wonen in het groen, in een cohousing woonbuurt? En liefst in een kwalitatieve ecologische nieuwbouwwoning in de omgeving van Leuven? Dat kán, in ons Oak Tree huis in Negenhoek (Kortenberg). Ook staan er nog een aantal andere projecten op til in de regio.

Oak Tree Projects bouwt actief aan een betaalbare en inclusieve samenleving voor (jong)volwassenen met een ondersteuningsnood. Hiervoor bouwen wij samen met de bewoners, familieleden en sympathisanten Oak Tree huizen, telkens in cohousing projecten (één Oak Tree huis per cohousing), waar vijf personen begeleid zelfstandig kunnen wonen.

We geven tijdens deze infosessie uitgebreid uitleg over onze dienstverlening en de Oak Tree huizen in de regio Leuven, en maken tijd om individuele vragen te beantwoorden.

De infosessie gaat door in de lokalen van start it@kbc, in het hoofdgebouw van KBC, Prof. R. Van Overstraetenplein 2, te Leuven.

We vragen om op voorhand in te schrijven door een mailtje te sturen naar info@oaktreeprojects.be met de namen van alle deelnemers.

Afbeelding: 
Mailadres: 
info@oaktreeprojects.be