Oak Tree Projects - regio Antwerpen

woensdag, 19 juni, 2019 - 19:00

Ben je op zoek naar een plek waar je begeleid zelfstandig kan wonen? Wil je graag wonen in het groen, in een cohousing woonbuurt? En liefst in een kwalitatieve ecologische nieuwbouwwoning in de omgeving van Antwerpen? Dat kán, in de Oak Tree huizen in Qville (Essen) en Eksterlaar (Deurne). Maar ook in de rest van de provincie staan nog heel wat projecten op stapel.

Oak Tree Projects bouwt actief aan een betaalbare en inclusieve samenleving voor (jong)volwassenen met een ondersteuningsnood. Hiervoor bouwen wij samen met de bewoners, familieleden en sympathisanten Oak Tree huizen, telkens in cohousing projecten (één Oak Tree huis per cohousing), waar vijf personen begeleid zelfstandig kunnen wonen.

We geven tijdens deze infosessie uitgebreid uitleg over onze dienstverlening en de Oak Tree huizen in de regio Antwerpen, en maken tijd om individuele vragen te beantwoorden. De infosessie gaat door in De Hoeve, Mortselse Steenweg 29, Antwerpen. 

Voor toegang tot de zaal steek je de parking over en ga je binnen langs de achterdeur.

We vragen om op voorhand in te schrijven door een mailtje te sturen naar info@oaktreeprojects.be met de namen van alle deelnemers.

Afbeelding: 
Mailadres: 
info@oaktreeprojects.be