Online infosessie CoHouse 67 - Brugge

woensdag, 13 januari, 2021 - 19:00

Maak kennis met CoHouse 67 op een infosessie!
Door de huidige coronamaatregelen gaat dit online door, op woensdag 13 januari om 19u.
Leen en Jeffry verwelkomen jullie online en geven uitleg over CoHouse 67. Per online infosessie voorzien we maximaal 5 deelnemers zodat een goed contact mogelijk is en er voldoende ruimte is voor interactie en vragen.

Klik door op deze link en schrijf in via het interesseformulier op onze website!
Of schrijf in via e-mail: cohouse67@gmail.com
Geef het aantal personen door met wie je aanwezig zal zijn en het uur dat je kiest: 19u of 20u

CoHouse 67 is een kleinschalig cohousingproject met zes wooneenheden in de stadsrand van Brugge (Sint-Michiels). Drie nieuwbouw woonunits zullen drie woonunits in het bestaande te verbouwen woonhuis aanvullen. Deze bijzondere plek met een prachtige en immense tuin wordt het vertrekpunt om ‘ruimte te delen’ met elkaar, dé belangrijkste reden voor initiatiefnemers Leen en Jeffry en hun kinderen Miel, Tuur en Babet om in dit avontuur te stappen.
 
De pijlers en visie van CoHouse 67 zijn - naast het delen van ruimte - inclusie, verbondenheid, rust en privacy, kleinschaligheid en duurzaamheid. Via woonunits in verschillende groottes beoogt het project inclusie en verwelkomt het diverse kandidaat-bewoners die het duurzaam ‘samen-wonen’ mee vorm geven. Het wordt een gezonde mix tussen eigen en gedeelde ruimtes en functies, zoals een ‘common house’ en een groot gedeelte van de tuin.
 
Privacy, zowel eigen als die van elkaar, neemt een belangrijke plaats in. ‘Eigen-tijd’ creëren in de rust van je eigen plek met privé buitenruimte én daarnaast ook samen een koffie drinken, iets doen in de tuin of genieten van het uitzicht, zijn de basis om het samen leven in CoHouse 67 te doen slagen. Een plek waar elk zijn eigen leven kan leiden en waar het individueel én samen goed toeven is…

CoHouse 67 bevindt zich in de conceptfase en is momenteel een startersgroep aan het vormen. De krijtlijnen van ons  cohousingproject zijn uitgezet, afgestemd en gecommuniceerd met de buren en Stad Brugge. Voor de indeling van de individuele woonunits is er nog volop inspraak en eigen keuze van ontwerpmogelijkheden.

Afbeelding: 
Mailadres: 
cohouse67@gmail.com