Open bezoekmoment Cohousing Zevenbergen, Sint-Michiels Brugge

zaterdag, 9 oktober, 2021 - 14:00

Kom kennismaken met een uniek cohousing-coworking project in Sint-Michiels Brugge!
3 moderne huurappartementen met privé-terras komen onder het kantoor van Studiebureau Jonckheere.

Zaterdag 9 oktober van 14u tot 16u verwelkomen we je op ons open bezoekmoment. Je maakt kennis met het project, bezoekt de appartementen in aanbouw en je krijgt uitgebreid de kans om vragen te stellen. Koen en Ade Jonckheere (de eigenaars, Studiebureau Jonckheere) en Jeroen van Gemeengoed cohousingbegeleiding verwelkomen je. Inschrijven kan via deze link: inschrijven

Wat verdere achtergrond over het project: Studiebureau Jonckheere verhuist! De site van de ouderlijke villa van de familie Jonckheere-Claeys, een familiaal stukje erfgoed, wordt herbestemd tot een karaktervol kantoor- en cohousingproject. Het innovatieve ontwerp verweeft de functies wonen, werken en ontmoeten en wil zo bijdragen aan duurzaam en futureproof wonen.

Een knap staaltje architectuur combineert de renovatie van de villa met de aanbouw van een nieuwbouwgedeelte. In de nieuwbouw komen gelijkvloers 3 moderne huurappartementen met privéterras en op de eerste verdieping het kantoor. De villa huisvest deelextra’s voor de woon-en werkburen: een keuken met eettafel, een living en sanitair. De mooie beleeftuin, ruime parking met deelauto’s, fietsenstalling, gedeelde groene energie en flexplek-en vergaderruimte ronden het plaatje mooi af.

Het project is strategisch gelegen: volop ruimte, rust en groen op een boogscheut van historisch Brugge, met alle mogelijke voorzieningen op wandel-en fietsafstand. Met de auto sta je snel aan de Kust - altijd heerlijk vertoeven - of rij je vlot via het knooppunt Brugge (E40,E403) richting Gent-Brussel of Kortrijk-Doornik.

Projectpartners: Studiebureau Jonckheere (werkbuur), Gemeengoed cohousingbegeleiding, Claeys Architecten en Ottentic (bouwheer)

Afbeelding: 
Mailadres: 
info@gemeengoed.be