Open Dag Wonen in Het Abtshof, Borlo

zaterdag, 20 juni, 2020 - 11:00

In de dorpskern van Borlo, deelgemeente van Gingelom, verbouwen we een vierkantshoeve tot 12 wooneenheden. Naast de woongelegenheid zal er ook ruimte zijn voor activiteiten die passen binnen de visie, denk aan ambachten, vormingen, workshops, ... We werken met een coöperatieve structuur, de A-aandeelhouders zijn bewoners, B-aandeelhouders zijn "ondernemers" en/of sympathisanten. Meer dan wonen alleen dus, op een prachtige locatie. 

We wonen er nu met 5 personen, maar zoeken nog dit jaar een koppel/alleenstaande/gezin die ons wil vervoegen! Heb je zin om dit project mee te ontwikkelen, op korte of langere termijn, kom dan langs op het infomoment. We geven een stand van zaken, een rondleiding op de site (2,4ha) en beantwoorden al jullie vragen.

Zeker doen! 

Praktisch: Zaterdag 20/06/20, vanaf 11u 

Gezien de corona-maatregelen die misschien dan nog zullen gelden willen we 3 rondleidingen voorstellen in beperkte groep. 

Meld je aan voor de rondleiding van 11u (telkens max. 8 personen), 14u of 16u. We blijven zo veel mogelijk in open lucht en op een veilige afstand. 

Adres: Thewitstraat 17, 3891 Borlo. We zijn bereikbaar met bus 42 vanuit Landen of Sint-Truiden. De bushalte Jeuksestraat ligt om de hoek. 

Past dit infomoment niet in je agenda?

Neem contact op via info@abtshof.be en we zoeken een ander moment. 

Meer info op www.abtshof.be