Plusloft: woongroep in Brugge

dinsdag, 10 oktober, 2017 - 18:30

Gemeenschappelijk wonen voor ouderen

Je bent single of nog met twee. De kinderen hebben het ouderlijk huis verlaten. Je wilt absoluut nog niet denken aan service flats of senior hotels. Je bruist van het leven en wil die energie met anderen delen. Dan bestaan er hele interessante nieuwe woonvormen voor jou: met enkele leeftijdsgenoten samen in een woonproject wonen waarbij de groep de regie in eigen handen houdt. Je bent er voor elkaar wanneer het nodig is, maar je autonomie en privacy worden gerespecteerd wanneer jij dat wilt. Met een 10-tal gelijkgezinden in de tweede levenshelft. Nog professioneel actief of al op pensioen, het maakt niet uit. Alvast mensen met tijd en goesting om samen van het leven te genieten.

In het woonproject zijn ook gemeenschappelijke ruimtes voorzien (volgens het principe van cohousing) waarin je kunt genieten van samen eten, samen gezellig bij elkaar zijn...

Deze woonvorm kent een groot succes in Vlaanderen. Brugge springt mee op deze kar. Plusloft is het eerste project dat in Brugge zal worden gerealiseerd. Maak kennis hiermee en zet zo mogelijk ook je schouders onder dit project.

Tijdens dit infomoment maak je kennis met de principes van deze woonvorm, en zul je gelijkgezinden leren kennen en plannen smeden om dit project mee te realiseren in Brugge. Zowel toekomstige bewoners als geïnteresseerde ethisch beleggers zullen geïnformeerd worden.

Inschrijven via de website

Cohousingbegeleiding door Gemeengoed

Locatie

't Speelhof 5
8200 Brugge Sint-Michiels

Mailadres: 
info@gemeengoed.be