Prachtig gemeubelde studio in co-living concept

huur of koop: 
Huur
bedrag: 
695
Beschrijving van de prijs: 
De huurprijs voor de individuele studio bedraagt € 695,00/maand. Daarnaast kan u genieten van een prachtig ALL-IN concept voor een bedrag van € 240,00/maand, hierin zit het gemeenschappelijk én privatief verbruik van nutsvoorzieningen, gebruik van een afzonderlijke autostaanplaats met automatische poort, gebruik van de gemeenschappelijke wasruimte (wasmiddel ter beschikking), koffie en thee zijn ook steeds ter beschikking in de gemeenschappelijke keuken.
Vrij vanaf: 
woensdag, 5 mei, 2021
beschrijving: 
Welkom in het Co-Living concept. Een privatieve gemeubelde studio, waar je alles vindt wat je nodig hebt. Langs de inkomhal kom je binnen, hier bevindt zich een bergruimte en apart toilet. Droom weg in een comfortabel bed, berg je spullen op in de ingemaakte kleerkasten en maak voor jezelf een heerlijke maaltijd in je eigen keuken. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. De studio is volledig uitgerust en voorzien van dagelijkse benodigdheden zoals lakens, handdoeken, keukengerei,... . Bij de studio hoort eveneens een autostaanplaats in overdekte garage met automatische poort. Tot slot wordt de luxe van een privé loft gecombineerd met de warmte van een gemeenschap, het gebouw bestaat uit 8 privéappartementen met een gedeelde keuken, tuin en zithoek. Hierdoor krijg je alle extra ruimte om in contact te komen met je medebewoners. Het gebouw ligt op een centrale ligging vlakbij park van Eden, tal van winkels, sportfaciliteiten en openbaar vervoer stopt voor de deur. Korte termijn huur is mogelijk vanaf 6 maanden.
Regio: 
Antwerpen
Straat en nummer: 
Doornstraat 295
Postcode: 
2610
Stad: 
Wilrijk
contact: 
Indien interesse, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. E-mailadres: beheer@juulenjuul.be Tel.nr.: +32 3 3 369 88 30 Michèlle