prachtig ruim huis met veel licht in de Ardennen, uitzicht op de velden en omringd door bossen. Graag mensen met een groot hart voor de natuur.

Naam van de woongemeenschap: 
Nature Love
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
400
Beschrijving van de prijs: 
2 kleine kamers aan 350 euro (15 en 12 m2), grote kamer aan 420 euro (17 m2). Grote gemeenschappelijke living (48 m2). Ook badkamer (12 m2)en keuken(12 m2) gedeeld. Grote zolder (90 m2), kelder (50 m2). Volledige oppervlakte = 370 m2. 3 are grond! Alles inbegrepen in de prijs, ook hout wordt voorzien. Grote tuin (moestuin aanwezig), kampvuurplaats. Enkel internet niet beschikbaar maar aansluiting is aanwezig. Dit is niet in de prijs inbegrepen en gedeeld door de gebruikers.
Vrij vanaf: 
zondag, 21 mei, 2017
beschrijving: 
(meer foto's volgenn spoedig!) Ons huis ligt in een prachtige omgeving, 10 kilometer van Durbuy. Heel veel activiteiten, ook voor kinderen. We wonen er met 3 personen; Bart en ik vertoeven in de woonwagen, Mike in zijn caravan. Het volledige huis is vrij (3 kamers). Bart, Mike en ik komen wel soms gezellig mee koken( we kunnen ook in de woonwagen en caravan koken) gebruiken de badkamer, en komen mee verhalen vertellen aan de houtstoof of aan het kampvuur. De bedoeling is dat medebewoners wel helpen in ons project, dwz. onderhouden van de tuin, kuisen van het huis, koken ed. We hebben 2 grote honden en heel! binnenkort komen er puppies. Hoeveel we er gaan houden is nog niet duidelijk. Dierenvriend zijn is absoluut noodzakelijk. Een hond erbij kan, maar liever een vrouwtje, aangezien Beido (onze marokaanse witte), nogal temperamentvol is en sterk is in het afbakanen van het terrein en erg jaloers kan reageren als er een mannetje te dicht bij Laika( ons donkere vrouwtje uit Roemenië, frankrijk) komt. Het kan echter wel, maar het zal erg moeilijk zijn in het begin. we zijn van plan meer woonwagens te verbouwen. hulp in dit project zou tof zijn (met mogelijkheid tot bouwen van een eigen woonwagen natuurlijk). Ik ga starten met kinderateliers, thema de 4 elementen. Graag actieve, creatieve, ecologische mensen. Gezinnen erg welkom! groetjes, Elke.
Regio: 
Wallonië
Straat en nummer: 
Rue de petite somme, 13B
Postcode: 
5377
Stad: 
Bonsin (Somme-Leuze)
contact: 
Elke Schoolmeesters 0468/210.244 mail: elke.schoolmeesters@yahoo.com