Ruime kamer vrij in prachtig huis op het Zuid met leuk tuintje

Naam van de woongemeenschap: 
Chateaux Admiraal
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
466
Beschrijving van de prijs: 
De huur bedraagt 466,95 euro/maand + bijkomend elektriciteit + gas: €50 euro/maand, internet: €12,50/maand, water: €50/kwartaal en brandverzekering: €55/jaar. Volgende zaken worden samen aangekocht: wc-papier, keukenrollen, vuilniszakken, tablets vaatwasser, poetsproducten. Huurwaarborg op geblokkeerde rekening, 2 x huurprijs.
Vrij vanaf: 
woensdag, 1 december, 2021
beschrijving: 
Vanaf 1 december komt een grote kamer vrij met eigen badkamer in een super leuk huis. Het huis is gelegen aan Admiraal de Boisotstraat. Een rustige straat aan de zijkant van Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten. Het huis heeft een ruime living, een keuken met oven en vaatwasser en een grote kelder waar de wasmachine en vriezer staan. Daarnaast dient de kelder als berging, geen zorgen dus over verhuisdozen die je anders niet kwijt zou kunnen ;) De troef van het huis is het tuintje waar je in het voorjaar en in zomer zeker een paar uur heerlijk van het zonnetje kan genieten. Met wie ga je samenwonen? Langstwonende bewoner Stéphanie is 30 jaar Interior Designer bij CAPTIF Office Architects en in haar vrije tijd vaak op de weg te vinden met haar koersfiets. Gina, 28 jaar werkt als Fine Art Consultant bij Axel Vervoordt en bezoekt in haar vrije tijd graag kunstgalerijen en speelt volleybal. Valerie, 30 jaar werkt als jeugdconsulent voor het OCJ (Ondersteuningscentrum Jeugdzorg), kookt graag en is in het weekend net als Stephanie graag met haar vriendinnen op de fiets te vinden. Iedereen is vrij druk met hobby's en werk, maar samen Huis Gemaakt of Blind Gekocht kijken of lekker samen koken daar is iedereen zeker voor te vinden. De kamer die vrijkomt is ongeveer 17m2 en heeft een hoog plafond. Daarnaast heeft de kamer een eigen badkamer met douche, waardoor je alleen de wc met anderen moet delen. Wie zoeken wij? Een werkende man/vrouw tussen de 25 en 35 die het leuk vindt om af en toe iets samen te doen met de huisgenootjes, maar daarnaast ook graag zijn eigen ding doet.
Regio: 
Antwerpen
Straat en nummer: 
Admiraal de Boisotstraat 26
Postcode: 
2000
Stad: 
Antwerpen
contact: 
Enthousiast geworden? Stuur een mailtje naar snouwaertkim@gmail.com en stel jezelf kort voor zodat we meer over je te weten komen en wie weet nodigen we jou snel uit voor een kennismaking.