ruime, nieuwe, bemeubelde studio in stationsbuurt Gent Sint-Pieters

Naam van de woongemeenschap: 
studio in woonhuis te huur
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
500
Beschrijving van de prijs: 
500 euro/maand + 30 euro verbruikskosten (elektriciteit, gas, water, internet) Indien u interesse heeft, bent u altijd welkom om een kijkje te komen nemen
Vrij vanaf: 
maandag, 26 maart, 2018
beschrijving: 
bemeubelde studio met privé badkamer en gedeelde keuken. Hallo. Vanaf 1/04/2018 komt op de 2e verdieping van onze woning een ruime, nieuwe, gemeubelde (meubels in stijl Jaren ‘50-‘60+ frigo) studio vrij, met private badkamer en gedeelde keuken (groot Smegvuur en oven aanwezig). Studio is nieuw gebouwd sinds 2015. Ons huis is op wandelafstand van het station Gent Sint-Pieters met alle bus- en tramconnecties, bushalte op de hoek van de straat, paar minuten wandelen van de Blaarmeersen, een paar minuten fietsen van het stadscentrum en in een rustige buurt. Paar huizen verder is een kruidenierszaak, apotheek en bakker. supermarkt en andere winkels zijn ook in de buurt. Zeer rustige locatie. OPGELET DOMICILIE is echter NIET mogelijk. We zoeken een rustig, werkend, niet rokend persoon (geen koppel). We verhuren voor een periode van 3 maanden, doch verlenging (tot een jaar of zelfs langer) is mogelijk.
Regio: 
Oost Vlaanderen
Straat en nummer: 
sportstraat
Postcode: 
9000
Stad: 
Gent
contact: 
STUDIO IS voorlopig VERHUURD. Gelieve niet meer te contacteren aub sarabottu@yahoo.com gsm 0486 276 449 (graag sms, geen telefoontjes aub)