Rustig gelegen huis in het midden van Turnhout

Naam van de woongemeenschap: 
Ons huisje
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
375
Beschrijving van de prijs: 
325 euro als huur 50 euro voor de vaste kosten. Indien de kosten hoger of lager uitvallen vragen we iedereen om bij te leggen of krijg je een deel terug gestort. Het huis is zeer energievriendelijk waardoor dat we verwachten dat de kosten lager gaan uitvallen.
Vrij vanaf: 
dinsdag, 11 april, 2017
beschrijving: 
Hoi iedereen, Mijn naam is Anneleen Joossens (26 jaar). Ik hou van muziek en toneel en ben hier ook geregeld mee bezig door de week als hobby.Dennis en ik (geen koppel) beschikken over een nieuwbouwwoning, maar zijn nog op zoek naar één huisgenoot (roommate) om onze groep aan te vullen. Ik heb altijd al aan samenhuizen gedaan en ben het gewoon om met andere mensen samen te leven. Iedereen is welkom. Het is altijd leuk als je niet in een leeg huis thuiskomt na een dag werk, studeren, ... Het voordeel van samenhuizen is dat kosten gedrukt worden, maar dat je toch in een mooie leefomgeving kan wonen. Iedereen heeft zijn eigen kamer, maar de rest van het huis is gemeenschappelijk. Je hebt als groep weinig verplichtingen naar elkaar toe, maar het is altijd wel gezellig om eens een activiteit samen te doen of eens een keertje samen te koken, ... Beschrijving: Het huis is gelegen in een mooie rustige buurt (pleintje) op vijf minuten wandelafstand van de Markt van Turnhout. Er is een goed contact tussen de buren. Het huis heeft een EPC-waarde van 143 (weinig energieverbruik), en is uitgerust met een ventilatiesysteem type D. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, toilet, ruime keuken en woonkamer. Het aanpalend terras en de tuin zijn zuidgericht. Op de eerste verdieping bevinden zich één kleine kamer van 9,25 m² (waar ik intrek) en één tweepersoonskamer van 16,24 m² (of voor één persoon die graag veel ruimte heeft). Er bevindt zich tevens een tweede toilet en een ruime badkamer met aparte douche en ligbad. Tenslotte is er een ruimte voor de wasmachine en de droogkast. Op de tweede verdieping is er een ruime kamer van 18 m² en een technische ruimte. Tenslotte is het ook mogelijk een ondergrondse garage te huren. Omdat het huis nieuw is kunnen we het samen inrichten. Vaatwasser, microgolfoven, wasmachine, strijkijzer en -plank, zetels, keukenmateriaal, eettafel zijn al aanwezig. De kamer op de tweede verdieping (zie foto's) kost maandelijks 375 euro. 50 euro voor de energiekosten zitten hierbij inbegrepen. Het is echt de bedoeling om er een huisje van te maken waar iedereen zich goed voelt. Als je interesse of vragen hebt mag je mij altijd contacteren via de website! Je kan het huis ook altijd komen bekijken, zodat je zeker bent dat het iets voor jou is.
Regio: 
Antwerpen
Straat en nummer: 
Raamveld 9
Postcode: 
2300
Stad: 
Turnhout
contact: 
Je mag altijd contact opnemen via de website of mij bellen op het nummer 0498/05.48.26. Indien ik niet bereikbaar ben op dat moment, gelieve een boodschap in te spreken. Ik neem zo snel mogelijk terug contact op.