Uniek en gezellig huis te koop

Foto's van het pand / de bouwlocatie: 
huur of koop: 
Koop
bedrag: 
645 000
Beschrijving van de prijs: 
Huis uit 1606 met 5 verdiepingen, centrale trap. Totale woonoppervlakte is 344 m2 en de straatzijde is 6,10m. EPC is 300. Goed geïsoleerd. Dak en ramen zijn in perfecte staat. Instapklaar! Het huis is onmiddellijk beschikbaar bij akte.
Regio: 
Antwerpen
Stad: 
Antwerpen
beschrijving: 
TE KOOP: Uniek en instapklaar huis(1606): combinatie van wonen-cohousing-kangoeroe-praktijk-kantoor-winkel. Gelegen in een rustig straatje dichtbij de Schelde en Grote Markt.Tal van mogelijke woonvormen met de 3 badkamers en 4 slaapkamers. Je kan combineren met je praktijk of winkel op het gelijkvloers. Het huis is volledig gerestaureerd, beantwoordend aan modern wooncomfort. Op de 4de verdieping is er een grote ruimte met prachtig zicht op de kathedraal, veel lichtinval door een groot openschuifbaar dakdeel en een gezellig zuidgericht buitenterrasje met privacy. Gewelfde droge kelder met berging, op het gelijkvloers een berging voor fietsen en wasmachine. Niet beschermd erfgoed uit 1606.
website: 
https://www.immoweb.be/nl/zoekertje/huis/te-koop/antwerpen/2000/id8073210
contact: 
Welkom voor bezichtiging! Mail naar krisnolmans@telenet.be of rutgert@verhaegen.org Tel. 0485/63 84 25. Ik ben het best bereikbaar na 17u of in weekend.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of je een menselijke bezoeker bent en om spam te voorkomen.