Update: huisgenoot gevonden//found a new roommate! Huisgenoot gezocht voor gezellig herenhuis - Harmonie/Mechelsesteenweg

Naam van de woongemeenschap: 
Cohousing Aarschotstraat
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
385
Beschrijving van de prijs: 
Huurpijs €385/maand all-in (huur, elektriciteit, water, internet en een poetsvrouw om de 2 weken). We delen de keuken, zeer ruime living met plantjes, badkamer, 2 toiletten, waskot met wasmachine en droogkast en een klein koertje.
Vrij vanaf: 
vrijdag, 1 januari, 2021
beschrijving: 
Update: nieuwe huisgenoot gevonden//found a new roommate! Op zoek naar een leuke cohousing in Antwerpen? Vanaf 01/01 komt er een kamer vrij in ons gezellige herenhuis in de Aarschotstraat. Het is een mooie, ruime kamer met veel lichtinval. Huurpijs €385 all-in (huur, elektriciteit, water, internet en een poetsvrouw om de 2 weken). We delen de keuken, zeer ruime living met plantjes, badkamer, waskot met wasmachine en droogkast en een klein koertje. We wonen in de buurt van Harmonie/Mechelsesteenweg/Anselmo met openbaar vervoer en velostationnekes op wandelafstand. Op 10 min fietsen ben je in het centrum, Mechelseplein, centraal station of t Zuid. Verder is er veel keuze aan supermarkten in de buurt (Aldi, Colruyt, Carrefour, Albert Heijn, …) en zitten we vlakbij het fijne Harmonie- en Stadspark. Wij zijn jouw toekomstige huisgenoten: Roelie (26) is als afgestudeerde bachelor leraar kunstvakken altijd wel met iets creatief bezig. In haar vrije tijd is ze o.a. intensief bezig met dans (performance) en workshops geven. Verder liggen haar interesses o.a. bij milieu en natuur en mensen helpen, houdt ze van een goeie babbel en gezelschapsspelletjes. Jeroen (33) werkt in een boekhandel en schrijft zelf indien de ruimte ervoor open blijft. Als hij niet met literair gerelateerde zaken bezig is, cultiveert hij zijn bordspellencultuur en is bijgevolg voortdurend op zoek naar speelkameraden om dat terrein verder te verkennen. Daarnaast heeft hij een passie voor film en fotografie. Andrea (28) heeft een achtergrond in muziek (speelt piano en dwarsfluit) en volgt momenteel een postgraduaat in cultuureducatie. Ze houdt zich o.a. bezig met muziek, dansen, plantjes stekken en rommelmarktjes verkennen. Altijd te vinden voor spontane uitstapjes of nieuwe hobby’s. Wij zijn op zoek naar een bij voorkeur werkende m/v/x die zich wil engageren om voor minstens 1 jaar in te trekken. Leeftijd en interesses zijn voor ons minder van belang, wel zoeken we een klik. We hechten belang aan het sociale aspect van cohousing, doen graag een babbeltje in de keuken en houden van een gezellige, ongedwongen sfeer in huis. Ieder van ons heeft individuele hobby’s, bezigheden en me-time, maar af en toe willen we graag iets samen doen (koken, film, serie of docu kijken, iets gaan eten, concertje, …). Kan jij je vinden in deze beschrijving? Stel je dan voor via mail op cohousing.aarschotstraat@gmail.com en dan nodigen we je graag al zeer binnenkort uit voor een kennismaking!
Regio: 
Antwerpen
Straat en nummer: 
Aarschotstraat
Postcode: 
2018
Stad: 
Antwerpen
contact: 
Roelie, Jeroen en Andrea cohousing.aarschotstraat@gmail.com