Villa zoekt 2 nieuwe huisgenootjes/ koppels ook welkom

Naam van de woongemeenschap: 
Team Awesome
huur of koop: 
Huur
Beschrijving van de prijs: 
Er zijn 2 kamers beschikbaar, 1 van 300€, 1 van 365€. +- 95 euro per maand extra voor alle kosten ( water, elektriciteit, gas, internet, brandverzekering, huisvuilophaling, toiletpapier, kuisvrouw,... )
Vrij vanaf: 
donderdag, 1 februari, 2018
beschrijving: 
Welkom potentiële nieuwe huisgenoot! Wij zijn het Team Awesome huis! Momenteel wonen we hier met 7 Awesome personen! Wij zijn opzoek naar het liefst een verantwoordelijke vrouw(en) om de balans wat in evenwicht te houden. Onze villa is gelegen (in doodlopende straat) in de wijk Diependaal, net buiten Leuven (op 7min met fiets naar oude markt ;) ). Onze villa ligt vlakbij de autostrade afrit Winksele (hier hoor je niets van :D ), hij ligt dan ook op minder dan 1km van Gasthuisberg. Daarnaast gaan de bussen (de bushalte is minder dan 1min wandelen) elke 15 min richting Leuven. Onze villa heeft enorm veel lichtinval en hele grote ruimtes. De living is enorm gezellig en de keuken is ook pas gerenoveerd. Wasmachine en Droogkast zijn ook beschikbaar. Verder zijn er nog 4 toiletten en 3 badkamers (bad en 2 douches) voor iedereen beschikbaar. Onze tuin is ook heel groot (zuidelijk gericht), zodat je zalig kan genieten van het mooie weer, of als het weer iets minder is, kan je je op het grote overdekte terras installeren. Als extra hebben we ook nog een fitness en polyvalente ruimte in de kelder, zodat diegene die graag sporten, zich volledig kunnen uitleven. Er komen 2 kamers vrij (vanaf 1 februari 2018) . We zijn een aangename groep waar je rustig kan thuiskomen en kan genieten, waar je sociaal kan zijn maar waar er ook genoeg ruimte is voor je privé. Ook proberen we minstens 1x per maand een activiteit samen te doen met alle bewoners (naar het park, ene gaan drinken, lasershooten, etc,..).
Regio: 
Vlaams Brabant
Straat en nummer: 
Hof Ter Leepslaan 2
Postcode: 
3000
Stad: 
Leuven
contact: 
Stuur mij gerust een mailtje, dan spreken we af voor een kennismaking en rondleiding! => Goyens.julie@gmail.com zet ook sterretjes in je mail * zodat ik weet dat je echt de beschrijving hebt gelezen ;)