warm nest zoekt kuikens

Naam van de woongemeenschap: 
wonen in Niel op 15 minuten van Antwerpen en 20 minuten van Brussel
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
425
Beschrijving van de prijs: 
De prijs is de prijs, maar voor die prijs krijgt u heel wat: 425 euro is de basisprijs, 75 euro is het bijkomende bedrag voor het gebruik van de nodige faciliteiten. Zowel de garage voor een fiets alsook een dubbele kast voor persoonlijk materiaal, energie, de kuisvrouw, inet, toiletpapier, gebruik wasmachine/droogkast en vuilniszakken zitten mee in het budget. Snel netwerk overal in huis, ook in de kamers én u krijgt geen afrekening … de prijs is de prijs zonder enige meerkost!
Vrij vanaf: 
donderdag, 12 september, 2019
beschrijving: 
Wij Katrien (30), Pieter (24) en ikzelf, Wouter (38) zijn op zoek naar de vierde musketier (m/v met talent) om onze bende te vervolledigen. Respectvolle mensen met een attente persoonlijkheid stellen we op prijs ( dus.. bewust kiezen voor co-housing en niet alleen maar uit financiële overwegingen en het juiste engagement). Co-housen is meer dan alleen maar samenwonen, mits de gepaste attitude ben je hier zeker op het juiste adres om ons team te versterken én kan je rekenen op een echt warm nest. “Een goedemorgen, eet je even mee, zin in een film” is hetgeen waar het hier thuis om draait. Wie zijn wij? Awel, we hebben Pieter werkzaam in de camera-wereld en zot van ijs. Katrien werkt ’s nachts en is fan van muziek en basket , en ikzelf… een technieker in hart en nieren. Verder zijn er visjes om je meditatie-technieken op de proef te stellen en last but not least Gyproc, de kat die steeds in het atelier of buiten aanwezig is. Wat krijg je in de plaats? Een fijn en warm nest met veel mogelijkheden. Een leuk gesprek en een Netflix serie of film staan hier regelmatig op het programma. Ik zou zeggen kom langs en overtuig jezelf! Wij wonen hier in een modern pand met veel faciliteiten: - van knusse bureeltjes in de living tot een fietsenberging - van een uitgebreide keuken tot een bananenplant - van een BBQ op het terras tot een uitgebreide fauna en flora in de woonruimte De slaapkamers zijn deels gemeubeld maar er is zeker nog plaats voor eigen inbreng. Ze zijn ook uitgerust met geautomatiseerde Velux-ramen en voorzien van muggengaas en verduisteringsgordijn. De sfeervolle led-verlichting en houten vloer maken het tot een mooi geheel. Wij vragen een inzet voor het onderhoud, want als iedereen zijn steentje bijdraagt en zijn gezond boerenverstand gebruikt wordt het samenwonen des te fijner. In de prijs zit op regelmatige basis een grote poetsbeurt door de poetsvrouw inbegrepen. Verder is er een afgesloten ruimte voor de fiets en een privé opslagruimte/kast voor persoonlijke spullen. Wat en hoe? • met de auto: op een zijstraat van de A12, op 15 min in Antwerpen en 20 min in Brussel steeds parking in de nabije omgeving, overdekte/afgesloten parkeermogelijkheid bespreekbaar (mits meerkost) • met de trein: halte op 50 meter van de deur, met twee treinen per uur ben je op 17 min in Berchem • met de boot: via Hemiksem neem je de fiets mee op de watertaxi en scheur je tegen 45 km/u over het water recht naar “het Steen” • met de fiets: zowel de fietsostrade als talrijke knooppunten in de onmiddellijke omgeving, en via het water fiets je met slechts 1 verkeerslicht in 1 trek tot in Lier centrum!
Regio: 
Antwerpen
Straat en nummer: 
Matenstraat 43
Postcode: 
2845
Stad: 
NIEL
contact: 
Voor info of een bezoekje, gelieve even te bellen (0474/77.06.37) zo kan je eventueel nog wat vragen stellen, en vul ik graag aan waar nodig. Je mag ook een kort woordje sturen naar praatmetwouter@gmail.com, met wat meer uitleg over jezelf + wat je van Co-housen verwacht. Zeker je persoonlijke gegevens als email EN telefoon nummer vermelden, we hebben al een paar keer te maken gehad met enkele aanstellers die minder goede bedoelingen hebben gehad via deze site. Zonder deze gegevens is er ook geen feedback. Domicilie is momenteel niet mogelijk, dit kan in de toekomst veranderen maar zeker niet kortelings.