wij zoeken een extra huurder

Naam van de woongemeenschap: 
ferme de chebais
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
405
Beschrijving van de prijs: 
- 75 euro/maand huur per kamer - 25 euro/maand electriciteit per kamer - 5 euro / maand wifi - 300 euro eenmalige jaarlijkse bijdrage in algemene verwarmingskosten ongeacht persoonlijk verbruik in de kamer(s) . Mogelijk komen hier in de loop van de winter nog bijkomende verwarmingskosten bij in functie van algemeen en persoonlijk verbruik. Het verbruik ligt hoog omdat er enkel glas is en het pand niet goed geïsoleerd is.
Vrij vanaf: 
vrijdag, 1 oktober, 2021
beschrijving: 
Wij (4 veertigers) zijn op zoek naar een extra huurder voor 1 of meerdere kamers op ferme de Chebais. Het betreft kamers in het woongroepgedeelte van een uitzonderlijk mooi gelegen vierkantshoeve. We houden van een goed gesprek en gezellige momenten. Maar omdat we vooral ook erg gesteld zijn op onze rust, zijn we eerder op zoek naar iemand die de kamer(s) als buitenverblijf of atelier wil gebruiken, dan naar iemand die de kamers als hoofdverblijf wil gebruiken. Domicilie is zowieso niet mogelijk. We zoeken iemand met een goede mentale gezondheid, gemakkelijk in de omgang en bereid om incidenteel de handen uit de mouwen te steken bij het onderhoud van het huis en de tuin. Er zijn drie kamers waaruit kan worden gekozen, alle op de eerste verdieping gelegen. Twee op het westen en één op het oosten gericht.
Straat en nummer: 
rue de chebais 51
Postcode: 
1370
Stad: 
jodoigne
contact: 
Bij interesse of met eventuele vragen kan u mailen naar fermedechebais@gmail.com. We zullen uit de kandidaten een selectie maken en hen in de tweede helft van augustus uitnodigen voor kennismaking. Mogelijk worden emails niet meteen beantwoord owv vakantie.