woongroep zoekt nieuwe huisgenoot vanaf maart nabij Gent Sint-Pieters

Naam van de woongemeenschap: 
Woongroep Sint Pietersaalststraat
huur of koop: 
Huur
bedrag: 
310
Beschrijving van de prijs: 
De huurprijs per maand bedraagt ongeveer 310 euro. Daarbovenop betaal je 60 euro vaste kosten. De vaste kosten omvatten internet, elektriciteit, water en gas maar ook krant, kuisgerief, vuilniszakken, nieuwe spullen voor het huis,...
Vrij vanaf: 
zondag, 1 maart, 2020
beschrijving: 
Wij zijn Gunther, Els, Lies, Puk, Nele en Sanne en delen een groot en statig herenhuis in hartje miljoenenkwartier (op wandelafstand van Sint-Pietersstation, UZ en tramhalte) en zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot. We delen samen een ruime keuken, twee moderne en goed uitgeruste badkamers, drie toiletten, een eetkamer, een ruime living, een hal met plaats voor fietsen, een gastenkamer en een gezellige koer. De kamer die vrijkomt is ongeveer 11 m² en bevindt zich op de 2e verdieping (Slaapkamer 5 op plan) Over het samenhuizen zelf: we kiezen ervoor om een groot deel van het eten samen aan te kopen onder andere via voedselteams. We koken en eten regelmatig samen (de gemeenschappelijke maaltijden zijn vegetarisch), we delen de huishoudelijke taken en we drinken graag samen een kopje thee of een pintje en spelen al eens samen een spelletje. Wil jij graag samenwonen met een diverse groep mensen tussen 26 en 44 jaar oud? Eet en kook je graag lokaal, biologisch en vegetarisch? Heb je geen huisdieren? Zoek je tegelijkertijd een eigen kamer en gemeenschappelijke ruimtes die je met anderen kunt delen? Vind je ecologie en solidariteit belangrijke waarden? Dan is onze woongroep iets voor jou. Wij zijn op zoek naar iemand die echt kiest om samen te wonen. Open communicatie en een goede balans tussen samen en alleen zijn voor ons belangrijke aspecten. De kamer is vrij vanaf 1 maart (vroeger eventueel mogelijk), we zoeken iemand die geïnteresseerd is in samenwonen voor langere tijd, en minstens het engagement van 1 jaar kan aangaan.
Regio: 
Oost Vlaanderen
Straat en nummer: 
Sint Pietersaalststraat
Postcode: 
9000
Stad: 
Gent
contact: 
Mail naar spa77spa77@gmail.com en stel jezelf voor. Daarna nodigen we je uit voor een rondleiding, en bij wederzijdse interesse nodigen we je dan uit voor een kennismakingsgesprek met de hele groep. Om makkelijker te kunnen afspreken is het handig als je meteen je gsm-nr geeft.