Blogs

BOOKREVIEW  | Together Resilient, Building Community in the Age of Climate Disruption - Ma'ikwe Ludwig

Isabelle
Geplaatst op  

21/09/2022

Onze medewerker Sabrine las het boek 'Together Resilient, Building Community in the Age of Climate Disruption' van Ma'ikwe Ludwig en schreef hierover een korte review :

"Op het eerste zicht oogt het (Engelstalige) boek nogal saai (enkel zwart-witte tekst, geen foto's noch illustraties) maar het leest bijzonder vlot. De schrijfster, Ma'ikwe Ludwig, is een "cooperative culture pioneer" met ervaring in verschillende cohousings in de US. Ze werkt er als begeleider en consultant. In het boek breit ze knelpunten, kansen en good practices vlot in elkaar tot een interessant geheel. Ze illustreert ze met haar eigen ervaringen."


"Een aanrader voor opstartende en jonge woongemeenschappen."Heb jij interesse in het boek? Via de website van ecovillage.org krijg je open access tot het volledige boek.
Voor meer interessante open access lectuur raden wij hun Solutions Library aan.

Via onderstaande knop kan je alvast het ebook 'Together Resilient, Building Community in the Age of Climate Disruption' meteen raadplegen.

Deze bookreview ontstond spontaan. Wil jij in de toekomst graag meer van dit soort reviews? Geef ons een seintje, via info@samenhuizen.be. Samenhuizen vzw beschikt over een bibliotheek rijk aan titels m.b.t. 'gemeenschappelijk wonen' - bij interesse zetten we deze graag in de kijker. Tip! Enkele titels bieden wij ook aan in onze webshop.